İçeriğe geç

Komagenenin Sahibi Kim

Komagene kime aittir?

Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, daha sonra Komagene Etsiz Çiğ Köfte Salonu’nun açılış kurdelesini keserek, dükkan sahibi Hüseyin Üçyıldız’dan çiğ köfte ve diğer ürünler hakkında bilgi aldı.

Komagene Türk malı mı?

Yörpaş Yerel Gıdalar A.Ş. veya Komagene markasıyla, Türkiye merkezli etsiz çiğ köfte zinciridir. Şirket 2005 yılında kurulmuş olup adını MÖ 2. yüzyıl ile MS 1. yüzyıl arasında Güneydoğu Anadolu bölgesinde var olan Kommagene Krallığı’ndan almaktadır.

Komagene devletin mi?

IV. Antiochos’un yönettiği Kommagene Krallığı o dönemde Roma’ya bağlı tek devletti.

Komagene hangi şirketin?

Yörpaş Yöresel Gıdalar Pazarlama A.Ş. Gıda sektöründe üretim, pazarlama, satış, lojistik ve franchising alanlarında komple ürün ve hizmet üretmektedir.

Komagene satıldı mı?

Bereket Döner, ekonomik sıkıntılarını aşamayarak Komagene’ye satıldı. Satış için imzaların geçtiğimiz perşembe günü atıldığı duyuruldu ve bu durum Komagene Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Ceyhun Tekdemir tarafından doğrulandı.

Komagene franchise ne kadar?

Yatırım Bütçesi: Min: 350.000 – Maks: 400.000 ₺ Türkiye’nin ilk çiğ köfte franchise’ını yaratan markamız Komagene, bugün 81 il ve birçok ilçede ikinci büyük marka konumundadır.

Komagene helal mi?

Komagene – Etsiz Çiğ Köfte – 0850 377 0850 Çiğ köfte helal midir? Üretimde kullandığımız tüm et ve et ürünleri İslami yöntemlerle sağlıklı ortamlarda kesilir, taşınır ve muhafaza edilir. Güvenle tercih edebilirsiniz.

Komagene hikayesi nedir?

Antik Kommagene uygarlığından günümüze ulaşan özel bir lezzet olan çiğ köfte, ilk kez Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, usta bir avcının eşinin, Nemrut’ta ateş yakarak dövdüğü çiğ et, salça ve bulguru karıştırmasının Nemrut Kralı’nın fermanıyla yasaklanması üzerine ortaya çıktı.

Oses çiğköfte İsrail malı mı?

Almanya ve Çin’de iki fabrikanın açılmasıyla sektörde bir ilke daha imza atıldı. İlk yurtdışı yatırımlarını yapan ve bu iki ülkede fabrika kuran OSES, yurtdışı şubelerini genişletmeye devam ediyor.

Komagene Kürtçe mi?

Kürt krallığı: Komagene Krallığı Kommagene (Komagen) Krallığı M.Ö. 162 M.Ö. 72 yılında Anadolu’da bugünkü Adıyaman ili civarında büyük Zilan aşiretine mensup Kürtler tarafından kurulmuştur.

Türkiye’de kaç tane Komagene var?

Economist dergisinin 2023 “En İyi 100 Franchise” araştırmasında Komagene, Türkiye’nin 1 numaralı fast food markası oldu. Geçtiğimiz yıl 2.137 şubeyle birinci sırada yer alan Komagene, 2023’te 2.426 şubeyle açık ara zirvedeki yerini korudu.

1 kilo çiğköfte kaç TL 2024?

Komagene’den çiğ köfte fiyatlarıMenü öğesiFiyat (TL)Çiğ köfte (400 gr)80TLPopüler çiğ köfte (600 gr)120TLÇiğ köfte (800 gr)144 TLÇiğ köfte (1 kg)164 TL3 satır daha

Komagene İsrail Mali mi?

Komagene çiğ köfteyi sadece bir yiyecek olarak değil aynı zamanda kültürel bir miras olarak görüyor ve bu mirası koruyup geleceğe taşımayı hedefliyor. Modernlik ve geleneği bir araya getiren bu marka, Türkiye’nin en popüler lezzet markalarından biri olmaya devam ediyor.

Komagene’nin kurucusu kim?

İstanbul’da kurulan ve Türkiye genelinde 1.100 şubesi bulunan Komagene çiğ köfte firmasının kurucusu ve sahibi olan Sivrikaya’nın, örgütle bağlantısı nedeniyle kararnameyle kapatılan İzmir İşadamları Derneği’nde yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü öğrenildi.

Bereket döner kim satın aldı?

Pazarın önemli oyuncularından Komagene Çiğ Köfte, 36 yıldır piyasada olan ünlü Bereket Döner markasını satın aldı. Satın alma ile ilgili son imzanın geçen hafta perşembe günü atıldığı belirtiliyor.

Komagene hangi uygarlığa aittir?

COMMAGENE Krallığı (M.Ö. 163 – M.S. 72) Adıyaman bölgesinde, dönemin iki süper gücü olan Persler ve Romalılar arasında coğrafyada barış içinde yaşamış bir krallıktır. Öyle ki dünya tarihinde 300 yıl savaşsız varlığını sürdüren nadir medeniyetlerden biridir.

Kommagene Krallığı kim tarafından kuruldu?

Özet: Kommagene, erken Helenistik dönemde Seleukos Krallığı’nın (Suriye) sınırları içinde yer alıyordu ve Seleukos kralları tarafından atanan valiler tarafından yönetiliyordu. Bu valilerin sonuncusu, MÖ 162’de (veya 163’te) Kommagene’de isyan eden Ptolemy’di. Kendini “kral” ilan etti ve Kommagene Krallığı’nı kurdu.

Komagene Kürtçe mi?

Kürt krallığı: Komagene Krallığı Kommagene (Komagen) Krallığı M.Ö. 162 M.Ö. 72 yılında Anadolu’da bugünkü Adıyaman ili civarında büyük Zilan aşiretine mensup Kürtler tarafından kurulmuştur.

Kommagene krallığını kim yıktı?

MÖ 2. binyılda Kommagene krallığından önce Hititlerin bu coğrafyaya hakim olduğunu görüyoruz. MÖ 12. yüzyılda Deniz Kavimleri Göç Dönemi olarak bilinen göçler sonucu bu görkemli imparatorluk çökmüş ve büyük bir kaosun sonunda Geç Hitit beylikleri kurulmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir